Hej!

Mejl: Buffelmejeriet@gmail.com

Vi har öppet i gårdsbutiken hela sommaren, följande tider gäller tills annat anges.

Lördagar kl 11-14 – bemannad butik, vi är på plats!

Onsdagar – söndagar, obemannad butik öppet kl 11-18.

OBS! Enbart swishbetalning. 

Den obemannade butiken

Sedan april har vi en obemannad butik onsdagar till söndagar, kl 11-18. Det är egentligen som den vanliga butiken bara det att inte vi står där. Ni går runt kyldisken och tar det ni önskar, summerar och betalar med swisch. Kanske finns inte allt, eller så har något tagit slut, eller så får ni inte rätt storlek. Isfall kan det ju vara bättre att komma när vi är på plats. Men inte det är så himla noga med exakt hur det blir så är ni varmt välkomna att testa på att handla själva.

OBS. Vi är en produktionsgård, man får inte springa omkring i ladugården även om kalvarna är väldigt gulliga. Kort sagt, man får gå in i butiken, sen får man åka. Det finns tillfällen då ni såklart får se alla djur osv, men inte på egen hand. Detta är för djurens skull. Tack 🙂 

Ost i butiken

I sortimentet från buffelmjölk: BUFFELMOZZARELLA samt provola (en torkad variant av mozzarella). 

Av komjölk: en perfekt mogen Sven (kittost), Eldost (grillost), en mjuk grönmögelsost Ängsholmens Ädel. 

Götte i butiken

Vi har detta år laddat upp med massor av gott tillbehör till pizzabakning. Olivoljor, San-Marzano tomater, kapris i salt, sardeller, körsbärstomater i olja, kronärtskockor med mera. Såklart finns även tillbehör till ostarna, som förtjänar både goda kex och marmelader. Gulliga presentförpackningar också. De är lokalt producerade från Uppsala och Örsundsbro.

Kul grejjer

  • Tämnarrundan med rebusrunda den 27 maj 2023. Special tillsammans med massor av andra företag runt Tämnaren. Kul kul! Fiket i Färnebo kommer med sin glassbuss och säljer sin egentillverkade glass hos oss då, jättegod! Mer info kommer. 
  • Sommaröppet. Här kommer vi skriva vilka tider buffelmozzarellan är klar på dagen så kan ni komma direkt och köpa en färsk boll (juni och juli). Exotiskt va!
  • Fest i Heby. Vi har öppet alla Fest i Heby dagar mellan 11-18, obemannad butik.